POLÍTICA DE PRIVACITAT DEL LLOC WEB I APLICACIONS.

En utilitzar aquest Lloc Web, les Aplicacions, i/o al comunicar-se electrònicament amb INPUT a través de la seva web botiga.inputweb.cat, es recullen i es tracten les dades personals que es sol·liciten a l’Usuari. Les dades subministrades per l’Usuari quedaran incorporades a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, propietat de INPUT-Ramon Surroca, el qual serà processat amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats per l’Usuari. L’Usuari autoritza el tractament automatitzat de les dades personals subministrades, necessàries per a la prestació dels serveis pactats, els quals es regeixen per la present política de privacitat.

La informació personal recollida dels clients registrats s’emmagatzema en una base de dades propietat de INPUT, que assumeix les mesures de tipus tècnic, organitzatiu i de seguretat que garanteixin la confidencialitat i la integritat de la informació d’acord amb el que estableix el Reglament de Protecció de Dades de Caràcter Personal-RGPD 2016/679 i LOPD 3/2018 de 5 de Desembre.

INPUT, a través de la seva web, utilitzarà les dades subministrades per l’Usuari de manera interna per donar a conèixer a l’Usuari ofertes i promocions que pugui considerar d’interès per a ell.

L’usuari accepta que les seves dades personals siguin cedides a altres empreses del grup INPUT així com a altres amb les quals conclogui acords de col·laboració amb l’única finalitat d’una millor prestació del servei, respectant, en tots els casos, la legislació espanyola sobre la protecció de les dades de caràcter personal. No es comunicaran aquestes dades a tercers, llevat que sigui estrictament necessari per gestionar i mantenir la relació amb INPUT o prèvia autorització per part de l’Usuari en particular.

En tot cas, les seves dades seran tractades amb un nivell de protecció d’acord amb les normes aplicables sobre Protecció de Dades i no estaran subjectes a decisions automatitzades.

El responsable del tractament de les dades personals que l’Usuari faciliti en accedir i utilitzar el Lloc Web i les Aplicacions és INPUT, amb domicili social a aquests efectes a C/ St. Mer, 22 -17820 – BANYOLES -GIRONA.

La legitimació per al tractament és l’interès legítim d’INPUT en mantenir la relació existent amb l’Usuari i, si escau, el seu consentiment. Per tant, INPUT recollirà i mantindrà les seves dades mentre la relació sigui vigent i, si escau, l’Usuari no revoqui el consentiment que ha prestat pel tractament de les seves dades. En tot cas, quan les dades personals no siguin necessàries per a la finalitat per la qual van ser recollides i mentre no es procedeixi a la cancel·lació definitiva de les mateixes, es conservaran de forma bloquejada.

Qualsevol usuari registrat pot en qualsevol moment exercir el dret d’accedir, rectificar i, si escau, cancel·lar les seves dades de caràcter personal subministrades a la web input.cat, mitjançant comunicació escrita dirigida a INPUT – Ramon Surroca, C/ St.Mer, 22 – 17820 -BANYOLES – GIRONA. Aquesta comunicació també es podrà realitzar mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a l’adreça: info@input.cat.

L’usuari es compromet a notificar qualsevol canvi o modificació de les dades personals que hagi facilitat. Qualsevol pèrdua o dany causat al Lloc web o a les Aplicacions, a INPUT o a qualsevol tercer mitjançant la comunicació d’informació errònia, inexacta o incompleta serà responsabilitat única i exclusiva de l’Usuari.

keyboard_arrow_up